Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2321 600949
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39€ έως 3 κιλά

Τρόποι αποστολής

Εντός Ελλάδος

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών με Γενική Ταχυδρομική προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία και ασφαλής μεταφορά και παραλαβή τους.

Η παράδοση του δέματος γίνεται την επόμενη μέρα από την αποστολή με εξαίρεση τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3 εργάσιμες μέρες. (Το Σάββατο και η Κυριακή δεν μετριούνται στις ημέρες παράδοσης)

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες. Μόλις σταλεί η παραγγελία, στέλνουμε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό παρακολούθησης (tracking number) της αποστολής ή sms, για την παρακολούθηση του δέματος μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ταχυμεταφορών που το μεταφέρει.

Για αγορές άνω των 39,00 € η αποστολή γίνεται δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για αγορές κάτω των 39,00 € η επιβάρυνση για αποστολή είναι 3,00 € για όλη την Ελλάδα.

Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι επιπλέον 1,00 € για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες άνω των τριών κιλών, κάθε παραπάνω κιλό αυξάνει τα μεταφορικά κατά 1,00 €